Vakantiehuis Silstedt - Gastenboek
Deutsch
U bevindt zich hier: Home > Gastenboek

Gastenboek

Reacties: 33

UserGert & Gerrie
Date / Time16.10.2018 - 19:16:29

okt 2018

leuk huis met alles maar dan ook alles wat je maar nodig hebt is aanwezig ,zeer vriendelijk ontvangst twee fietsen aan wezig wat wij erg fijn vonden , je bent zo met de fiets in wernigerode waar wij s'savond in hapje gingen eten in een van de vele leuke restaurants , ook heben wij heerlijk gegeten bij Zur-Linde in het dorp , echt een aanrader lekker en betaalbaren prijs en gezellig . we hebben genoten de week was dan ook zo om .

ook snelle afwikkeling sleutel geld naar dag al terug

UserWolter en Jeanet
Date / Time23.09.2018 - 16:35:59

Een gezellig huisje waar je je meteen thuisvoelt.ideaal uitgangspunt om te wandelen, te fietsen en mooie steden te bekijken.Voor kleine kinderen en oudere mensen die slecht ter heen zijn(of hoogtevrees hebben !) is de trap naar de slaapkamers wel een puntje.Het huisje ligt op een rustige plek met een zonnig terras.Goede bedden en evht alles aanwezig!Ook erg leuk om ontvangen en uitgezwaaid te worden door de beheerste en haar dochter.Kortom prima vakantiehuis!

UserFam Reen
Date / Time27.08.2018 - 20:56:08

Mooi schoon netjes huisje goed ontvangen alleen als je niet zo goed buitenlands kunt zoals wij moeilijk verstaanbaar te maken maar we zijn er met ons vieren uit gekomen. de trap is inderdaat wat steil .omgeving goed met veel te doen fietsen in de omgeving van het huisje minder doordat er vele wegen omhoog en omlaag gaan maar er zullen ongetwijveld plekjes zij waar je wel goed kunt fietsen. wie weet komen we nog eens terug

UserElse Voorn
Date / Time23.08.2018 - 21:59:35

We waren in augustus in het huisje wat we al gauw het Hans en Grietje huisje noemden. Klein maar fijn !! Je voelt je er gelijk thuis. Comfortabel, schoon, gezellig, werkelijk aan alles is gedacht. Fijn dat er goede wandelkaarten liggen, daar hebben we flink gebruik van gemaakt. Het weer was fantastisch, de zwaluwen kwamen in grote getale langs. De ligging is zeer gunstig.

UserMarten en Hilly
Date / Time16.07.2018 - 09:44:51

Opvallende pluspunten: er is overal aan gedacht; alle kleinigheden als een stukje plakband, een beetje lijm enz. zijn aanwezig. Ook allerlei kruiden, waarvan je meestal maar heel weinig hoeft te gebruiken en die daarom niet apart aanschaft, waren voorradig.

Verder hebt u een leuke tuin; je kunt er lekker zitten.

zeige Seite:12...7

Reactie toevoegen aan het gastenboek:

Naam:*
Email:  
Reactie: *
 
Neem de Captcha code over:*
Captcha
« Vorige Pagina Omhoog Volgende Pagina »
Disclaimer